Huis te koop

319000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11117464
Immoweb code : 11117464

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
290 vierkante meters grond

Omschrijving

Gemoderniseerde stadswoning!

Achter een kloeke stadse façade bevindt zich deze recent gerenoveerde woning met een uitstekend (EPC B). Op de begane grond nodigt de gezellige woonkamer je uit, vergezeld van een open keuken die grenzeloze culinaire mogelijkheden biedt. Een badkamer op dit niveau voegt extra comfort toe, terwijl een charmante tuinkamer een vredige toevlucht biedt.

Stap naar buiten en ontdek het eerste terras, dat in de zomer omringd is door druivenranken en naadloos aansluit op de onderhoudsvriendelijke tuin. Aan het einde van de tuin bevindt zich een overdekt terras, waar de zomer echt tot leven komt - perfect om gelukkige momenten te delen met vrienden en familie.

Op de eerste verdieping wachten twee ruime kamers en een gemoderniseerde badkamer op je. Het bovenste niveau herbergt nog twee slaapkamers, waardoor deze stadswoning de ideale ruimte biedt voor het hele gezin. En laten we de praktische zolder en droge kelder niet vergeten - ruimte en functionaliteit ontmoeten stijl in deze eigentijdse stadsdroom. Welkom thuis!

Waarom net dit aanbod overwegen?

-> 4 slaapkamers
-> 2 badkamers
-> nabij Kortrijk
-> goed geïsoleerd
-> prima EPC
-> dubbele garage
-> uitweg achteraan
-> zonneterras

Interesse, bel 0486 05 88 88

Neem contact op