Huis te koop

179000€

3 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11195770
Immoweb code : 11195770

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
160 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning te koop in Harelbeke, 3 slaapkamers met tu…

Welkom bij Nijverheidsstraat 13, een gezellige en karaktervolle woning die perfect is voor wie op zoek is naar comfortabel en ruim wonen in een rustige omgeving. Deze woning biedt een ideale combinatie van functionaliteit en gezelligheid, en is klaar om nieuwe eigenaars te verwelkomen.

Bij het binnenkomen van de woning betreed je de leefruimte, die naadloos overgaat in de keuken. Deze open indeling zorgt voor een gevoel van ruimte en verbondenheid, ideaal voor het ontvangen van gasten of gewoon voor gezellige familiemomenten. De keuken zelf is volledig uitgerust.
De badkamer bevindt zich op de begane grond, compleet met een dubbele wastafel en een douche/ligbad combinatie.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte en natuurlijk licht. Deze kamers bieden de perfecte oase van rust voor een goede nachtrust.

Buiten is er een gezellige tuin, perfect voor zomerse barbecues, tuinfeesten of gewoon om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Aan de tuin grenst een afgesloten garagebox met een handige sectionale poort, waardoor u uw voertuig veilig en beschermd kunt parkeren.

De ligging van deze woning is ook een pluspunt, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Klaar om uw volgende hoofdstuk te beginnen in deze charmante woning? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is een kans die u niet wilt misse…

Neem contact op