Huis te koop

289000€

4 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11238325
Immoweb code : 11238325

Overzicht

4 slaapkamers
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
228 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime en lichtrijke woning met 4 slaapkamers, zonnepanelen

Deze grondig vernieuwde woning is gelegen in een zeer rustige buurt op loopafstand van De Gavers, het station, winkels en meer. Ieder bod vanaf 289 000 EUR is welkom!
De indeling is als volgt:
In de inkomhal bevindt zich een gastentoilet en de toegang tot een grote, droge kelder met twee ruimtes.
De ruime en lichtrijke woonkamer heeft twee zitplaatsen met uitzicht op de zongerichte aangelegde voortuin. Er is een oorspronkelijke-vernieuwde houtkachel aanwezig. Alle verlichting en apparaten zijn inbegrepen en blijven staan. Via de inkomhal zijn de kelder, berging en driedelige ingebouwde kasten met schuifdeuren bereikbaar.
De keuken biedt uitzicht op het binnen terras. Daarnaast is er een eetplaats met een zonnig luikvenster, en een berging met de condensatieketel.
Op de bovenverdieping zijn er 2 grote slaapkamers en 1 kleinere, die eventueel als bureau kan worden gebruikt. De badkamer is uitgerust met een bad, wastafel, meubel en toilet. De zolderverdieping is omgebouwd tot een extra zeer grote slaapkamer met veel opbergruimte.
Voor liefhebbers van buitenleven en tuinieren is er een zonnige tuin met fietsuitweg, en aan de voorkant van het huis is er parkeergelegenheid dankzij de recent aangelegde oprit.
Enkele troeven:
EPC van 150,00 kWh/m2
Elektriciteit conform
Nieuwe centrale verwarming op aardgas met nieuwe radiatoren
Zonnepanelen: 12 stuks, elk met een vermogen van 320 Watt
Nieuwe ramen met nieuwe rolluiken met elektrische bediening
Bij de verkoop zijn 2 emmers muurverf i

Neem contact op