Huis te koop

260000€

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11276965
Immoweb code : 11276965

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
360 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

?? Welkom in deze prachtige woning gelegen aan de Overleiestraat 113 in Harelbeke, waar comfort, ruimte en karakter samenkomen. Met een vraagprijs van 260.000 euro biedt deze woning alles wat u zoekt.
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 190 m², ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende ruimte. Stap naar buiten en geniet van het ruime terras van 12 m², perfect voor ontspanning en gezellige momenten met familie en vrienden. De aangrenzende tuin van 190 m² biedt een groen toevluchtsoord waar u kunt genieten van de natuur.
Met een grondoppervlakte van 360 m² biedt deze woning ook tal van mogelijkheden voor buiten activiteiten en tuin plezier. Binnen vindt u vier comfortabele slaapkamers, ideaal voor het hele gezin, en een moderne badkamer voorzien van alle gemakken.
Parkeren buiten is geen probleem met een parkeerplaats voor 2 wagens, terwijl een apart toilet extra comfort biedt aan de bewoners. De aanwezige kelder zorgt voor extra opslagruimte, waardoor u altijd georganiseerd kunt blijven.
Op het gebied van energie prestatie scoort deze woning ook hoog, met een EPC-label B en een jaarlijks energieverbruik van slechts 192 kWh. Dit resulteert in lagere energiekosten en draagt bij aan een duurzamere levensstijl.
Met een breedte van 5,85 meter, een diepte van 57 meter en een gevelbreedte van 5,85 meter biedt deze woning een ruime en comfortabele leefruimte voor het hele gezin.
Mis deze unieke kans niet om deze prachtige woning te bezichtigen

Neem contact op