Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 11315520
Immoweb code : 11315520

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
508 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning met atelier/ruime garage te koop in Ha

Bij het binnengaan van de woning word je verwelkomd door een lichtrijke leefruimte. Aansluitend heb je de uitgeruste moderne keuken, uitgerust met alle benodigde apparatuur oa ingebouwde vaatwas, oven, microgolf...

Er is een apart gastentoilet. Vervolgens heb je de badkamer voorzien van een luxueus bad, douche en dubbele lavabo. Op het gelijkvloers pronkt ook een ruime bureau aan de voorkant van de woning, perfect voor wie vanuit huis werkt of gewoon een rustige plek zoekt om te studeren.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Alles wordt verwarmd door een centraal verwarmingssysteem op gas. En voor wie nog meer ruimte nodig heeft, biedt de opgemaakte zolder de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren, bereikbaar via een vaste trap.

Vanuit de woning kan je naar de aansluitende garage, een ware parel voor autoliefhebbers en klussers. Hier heb je voldoende ruimte voor meerdere auto's. Bovendien biedt de garage een zolder, ideaal voor extra opslag of om te dienen als creatieve werkruimte.

Buiten strekt zich een ruime tuin uit, op het zuidoosten gericht, perfect om te genieten van de zon.

PLUSPUNTEN:
+ dakisolatie, muur isolatie
+ gerenoveerd

Voor meer info contacteer Norman op 0479 40 24 84






Neem contact op