Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 11374624
Immoweb code : 11374624

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
253 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slaapkamers te Harelbeke!

Deze instapklare woning is meer dan alleen een huis; het is een oase van comfort, stijl en moderniteit. Met een vlotte verbinding naar alle wegen, biedt deze woning het perfecte evenwicht tussen rustig wonen en toch de centralisatie naar Kortrijk – Gent - Brugge.

Ruimte en licht staan centraal in deze woonst. Met 3 slaapkamers en een handige bureauruimte, is er voldoende plaats voor het hele gezin én om te werken vanuit huis. De inpandige garage met automatische poort maakt parkeren een fluitje van een cent, terwijl zonnepanelen uw energiekosten verlagen en bijdragen aan een duurzame levensstijl.

De open keuken is het hart van het huis, perfect om te genieten van gezellige diners met vrienden en familie. En wanneer het weer het toelaat, kunt u de deuren openen naar de volledig afgesloten tuin, een groene oase waar privacy en rust samenkomen. Deze tuin is niet alleen prachtig aangelegd, maar biedt ook een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Met een energiezuinigheid label B EPC en conformiteit van elektriciteit, is deze woning niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor uw portemonnee. En het beste van alles? Het is instapklaar! U hoeft alleen nog maar uw koffers uit te pakken en te genieten van uw nieuwe thuis.

Mis deze kans niet om deze unieke woning te ontdekken tijdens het bezoekmoment op zaterdag 25 mei 2024 van 10.00 tot 12.00 uur. De vanafprijs bedraagt €295.000,00 EUR.
Stuur uw bod onder gesloten omslag ten laatste door tegen maandag 2…

Neem contact op