Huis te koop

6 slaapkamers

Immoweb code : 10791074
Immoweb code : 10791074

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
294 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT! Lazarijstraat 130, 3500 Hasselt
Zeer ruime op te frissen stadswoning met 6 slaapkamers, in de schaduw van de schoorsteen van de Gelatinefabriek, nabij Quartier Bleu. (Meer info via www.immoland.com)

- Deze ruime woning met maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers, is gelegen in een rustige residentiële omgeving, in de onmiddellijke omgeving van scholen, buurtwinkels en weldra het nieuwe stads- en shoppingdeel Quartier Bleu aan de kanaalkom in Hasselt.
- Er is vlotte verbinding met de grote ring, die toegang geeft tot alle uitvalswegen van de stad en de E-313.
- De woning heeft een mooi stadstuintje, dat tevens bereikbaar is via een servitudeweg, zodat fietsen en andere rijwielen gemakkelijk gebruikt kunnen worden en de auto kan blijven staan.
- De ramen van het hoofdgebouw werden reeds vernieuwd door PVC-ramen met hoog rendementsglas met houtimitatie. De ramen van het gelijkvloers zijn voorzien van rolluiken.
- Op het gelijkvloers is er de typische dubbele woonkamer, voorzien van inbouwkasten, met aansluitend de uitbreiding (veranda) met zeer veel lichtinval, mede dankzij de 2 lichtkoepels en de grote raampartijen, waar ook de keuken geïnstalleerd is, die toegang heeft tot het terras en de aansluitende tuin.
- Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruime alsook een mini-badkamer.
- De slaapkamers zijn voorzien van prachtige houten vloeren, die nog in zeer goed staat zijn.
- Ook de tweede verdieping is voorzien van 2...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op