Huis te koop

399000€

5 slaapkamers 273 vierkante meters

Immoweb code : 11210109
Immoweb code : 11210109

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
273 vierkante meters bewoonbare ruimte
1247 vierkante meters grond

Omschrijving

PRACHTIGE GEZINSWONING MET 5 SLKS OP EEN PERCEEL VAN MAAR LI

In Spalbeek, een deelgemeente van Hasselt, houden we halt bij deze gezellige gezinswoning iin de Wijerstraat ter hoogte van nummer 44. We bevinden ons hier tussen Herk-de-Stad en Hasselt. Dankzij de Diestersteenweg heeft men hier een vlotte verbinding naar het centrum van Hasselt waar men dan ook alle nodige faciliteiten kan terugvinden. Het centrum van Herk-de-Stad is ook vlakbij gelegen.
Deze rustig gelegen woning met 5 slaapkamers werd in 1979 opgetrokken.
De ruime woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 240m². Hierdoor is dit de gezinswoning bij uitstek en voldoet het aan de noden van de hedendaagse families.
Wanneer we de woning betreden komen we terecht in de inkomhal. Deze geeft ons toegang tot alle vertrekken. De knusse leefruimte is hier onderverdeeld in een leuke zit-en eethoek. Aansluitend aan de eethoek vindt men de volledig geïnstalleerde keuken terug.
De nachthal leidt ons in eerste instantie naar het gastentoilet en de badkamer. Verder kan men hier nog drie slaapkamers terugvinden.
Bovendien is de woning volledig onderkelderd.
Grote troef aan de woning is de mogelijkheid om mits een aantal aanpassingswerken (het maken van een ingang langs buiten) een bijkomende studio te creëren waarvoor reeds de nodige vergunning verleend werd.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Neem contact op