Huis te koop

615000€

2 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 11277364
Immoweb code : 11277364

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
115 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige en recente bel-étage woning in Hasselt

Deze verfijnde stadswoning werd nieuw gebouwd in 2014 met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. Rustig gelegen op een perceel van 1are 15ca en op wandelafstand van de binnenstad van Hasselt en de Blauwe Boulevard.

Deze energiezuinige bel-étage woning heeft een bruikbare bewoonbare oppervlakte (EPC) van 211m² en is als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers: inkom met trappenhal en op maat gemaakte trapkast, apart toilet en toegang tot de polyvalente ruimte nu smaakvol ingericht als bar maar kan gebruikt worden als extra slaapkamer met  bedkast en ingebouwde buro, aparte keuken en douchekamer met wastafel in meubel. Via de schuifdeuren toegang tot het verzonken terras met loungeruimte enomzoomd met cipressen.
1ste verdieping: ruime en lichtrijke woonkamer met indirecte verlichting en tv-meubel op maat, luxueuze leefkeuken met ontbijthoek en zicht en toegang tot het zwevend terras.
2de verdieping : nachthal met op maat gemaakte dressing, ruime slaapkamer, apart toilet, luxueus afgewerkte badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en vrijstaand bad, wasplaats met maatwerk en uitgietbak. 
3e verdieping : slaapkamer met inbouwkast.
Garage en buitenruimtes: inpandige garage met maatwerk, parkeerplaats voor de woning en twee zuid-west georiënteerde terrassen.
Extra troeven:

EPC A
Instapklaar
Hoogwaardig en luxueus afgewerkt
Toplocatie op wandelafstand van de binnenstad

Deze exclusieve stads

Neem contact op