Huis te koop

525000€

3 slaapkamers 287 vierkante meters

Immoweb code : 11298823
Immoweb code : 11298823

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
287 vierkante meters bewoonbare ruimte
835 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met 3 slaapkamers

Goed onderhouden villa op toplocatie nabij het centrum van Hasselt te koop!

Deze villa is gelegen in een rustige buurt met een bosrijke omgeving. Het centrum van Hasselt is op enkel 10 minuten rijden van de woning. Tevens zorgt de Kempische steenweg voor een vlotte verbinding naar de snelweg en andere omliggende steden.

We betreden de woning via de ruime inkomhal. Deze geeft toegang tot de bureauruimte en vestiaire met een gastentoilet. De inkomhal verleent ook toegang tot de leefruimte die geniet van veel natuurlijk lichtinval door de raampartijen. De authentieke open haard straalt een ingetogen charme uit. In de keuken is het heerlijk vertoeven met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale nachthal waar de 3 slaapkamers terug te vinden zijn. Ook de volledig betegelde badkamer met dubbele lavabo, bad en douchecabine. Voor functionaliteit is de wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast gelegen naast de badkamer. Verder is er nog de garage die de woning voorziet van voldoende en makkelijk bereikbare bergruimte. De onderhoudsvriendelijke tuin is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een gezellige avond met vrienden en familie. Deze woning is ideaal voor een gezin dat opzoek is naar ruimte en een functionele plek om thuis te komen! Meer info op de website van Heylen Vastgoed.


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op