Huis te koop

510000€

3 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11316560
Immoweb code : 11316560

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
85 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/09/2024

Omschrijving

MET KWALITATIEVE MATERIALEN GERENOVEERDE STADSWONING MET ...

MET KWALITATIEVE MATERIALEN GERENOVEERDE STADSWONING MET 3 SLK, LEUK TERRAS EN INPANDIGE GARAGE OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN HASSELT!

Op de Kuringersteenweg, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, vinden we op huisnummer 89 deze karaktervolle stadswoning terug. Deze locatie is méér dan top te noemen. Het station en de fruitmarkt vind je om de hoek en de talloze winkels in het stadscentrum, scholen en het cultureel centrum bevinden zich vlakbij.

Deze woning werd initieel gebouwd tussen 1900 en 1930 maar onderging in 2019 een zeer ingrijpende renovatie.
De woning werd van top tot teen gestript. Zo werden de vloeren, ramen, elektriciteit, afvoeren, centrale verwarming, keuken en badkamer volledig vervangen. Ook werd het dak van voldoende isolatie voorzien.

De inkomhal met vestiaire en gastentoilet op het gelijkvloers, brengt ons eerst naar de eerste slaapkamer/bureauruimte. Verder bestaat de gelijkvloerse verdieping uit een wasruimte met aansluitend de inpandige garage (toegankelijk via de Kuringersteenweg) en een toilet. In de garageruimte werd er drijfkracht voorzien.

Op de eerste verdieping vinden we de nachthal, met aansluitend toilet, die toegang geeft tot de ruime leefruimte met open keuken. De toestellen in de keuken zijn van het merk Novy en Siemens. Het geheel werd afgewerkt met een duurzaam marmeren werkblad. De living werd bovendien uitgerust met een gezellige gashaard die koude winteravonden verleden tijd maakt. Ook k...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op