Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 11326245
Immoweb code : 11326245

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
178 vierkante meters grond

Omschrijving

Knappe instapklare woning met 3 slaapkamers in het centru...

Ontdek deze charmante woning in het hart van Kuringen! Geniet van de gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en belangrijke invalswegen, allemaal binnen handbereik vanuit deze rustige wijk met een doodlopende straat en een speelpleintje.

Deze prachtige woning, gebouwd in 2016, verwelkomt je met een knappe inkomhal met aparte toiletruimte die leidt naar een prachtige leefruimte. Geniet van de gezelligheid van de zitkamer en eetkamer, verbonden met een open keuken voorzien van een granieten werkblad en topapparatuur(Miele) zoals een magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en kookplaat. Een sfeervolle elektrische haard voegt extra warmte toe aan de ruimte!

Een prachtige houten trap leidt naar het slaapgedeelte met drie comfortabele slaapkamers, allen uitgerust met inbouwkasten. De badkamer biedt luxe en functionaliteit met een toilet, dubbele wastafel en een bad om heerlijk te ontspannen.

Het gelijkvloers opent naar een overdekt terras, perfect voor gezellige barbecue-avonden met vrienden. Een ruime tuinberging en een inpandige garage met een geautomatiseerde poort bieden extra gemak en opslagruimte.

Deze woning biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook een ideale combinatie van functionaliteit en gezelligheid. Mis deze kans niet om hier thuis te komen!
E-peil 61

Vergund, woongebied en woonuitbreidingsgebied, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel, geen verkaveling, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening.

www.vkvastgoed.be

Renovatieplicht: nee

Neem contact op