Huis te koop

275000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11394833
Immoweb code : 11394833

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
193 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante bel-etage woning in Hasselt!

Openhuizendag zaterdag 8/06 van 17u tot 18u.
Bel-etage woning in de Banneux-wijk!

Deze rustig gelegen woning kent een goede locatie in de Banneux-wijk in Hasselt. Het centrum van Hasselt ligt op enkele minuten wandelen of fietsen alsook de Corda Campus. En uiteraard is er een vlotte verbinding naar de autosnelwegen E314 en E313.

Deze gezellige stadswoning werd gebouwd in 1967 en is altijd zeer goed onderhouden geweest. Ondanks het een gesloten bebouwing is kan u langs een servitude weg de achterkant van het perceel bereiken. Via de inkomhal komt u in de woning waar u op de gelijkvloerse verdieping een inpandige garage en een wasplaats terugvindt. Op de eerste verdieping komt u in de ruime woonkamer met veel lichtinval. Aansluitend vindt u de keuken terug die in 2011 vernieuwd werd samen met het volledige plafond op deze verdieping. Via de leefruimte komt u op het zalig zonnenterras waar u in alle rust en privacy kan genieten. De slaapkamers vindt u op de bovenste verdieping alsook de badkamer met een ligbad.

Via de berging beneden komt u onder het terras waar vele mogelijkheden zijn. Zo kan u de volledige beneden verdieping omtoveren in een praktijkruimte, hobbykamer of zelfs een tweede leefruimte. Verder is de tuin enorm onderhoudsvriendelijk met een aangelegd kunstgras en een tuinhuis.

Bent u op zoek naar een gezellige woning op een toplocatie? Dan is dit zeker een bezoekje waard. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be.

Neem contact op