Huis te koop

326800€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11309814
Immoweb code : 11309814

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
444 vierkante meters grond

Omschrijving

VOLLEDIG GERENOVEERDE HALOPEN BEBOUWING MET 3 SLAAPKAMERS I

Deze volledig gerenoveerde woning is gelegen in hartje Kermt, dichtbij alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen, invalswegen en autosnelweg. Kortom deze woning biedt je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellige thuis.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en een mooie groene tuin. Ideaal om met het gezin volledig tot rust te komen in een rustige omgeving. Met een perceeloppervlakte van 4are76ca en een bewoonbare oppervlakte van 130 m² is er voldoende ruimte om te genieten van het leven in deze woning.

Het energielabel C toont aan dat de woning goed geïsoleerd is en energiezuinig is. De oriëntatie van de tuin op het westen zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van de zon in de tuin en op het terras.

Verder beschikt de woning over 1 badkamer met bad en douche en geruime plaats voor de auto's te parkeren. Dit verhoogt het comfort van de woning.

Kortom, deze woning in centrum Kermt is een ideale plek om te wonen en te genieten van het leven, nabij alle voorzieningen en stad Hasselt.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag

Spreekt deze woning jou aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via [email protected] of via 011 96 49 96.

Neem contact op