Huis te koop

190000€

5 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 10859858
Immoweb code : 10859858

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
1700 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

In het rustige dorpje Heer-Sur-Meuse, heeft zich een uitzonderlijke kans voor u voorgedaan met dit ruime huis met 3 voorgevels, gelegen op een royaal perceel van 17 hectare, dat zelfs een bouwperceel omvat.
Deze woning onderscheidt zich door zijn indrukwekkende volume, zijn functionele garages en werkplaatsen, evenals de helderheid die de ruimtes omhult. Hoewel het een opfrisbeurt nodig heeft, is het in goede algemene staat, met PVC-kozijnen in perfecte staat.
Op de begane grond vind je een hal, een ruime woon/eetkamer, twee slaapkamers, een keuken, een praktische bijkeuken en een serre met aangenaam uitzicht op de tuin. Bovendien is de directe toegang tot de werkplaatsen en garages een grote troef voor wie op zoek is naar werk- of opslagruimte.
Op de bovenverdieping wachten drie extra slaapkamers op je, evenals een prachtige zolderruimte, die tal van verbouwingsmogelijkheden biedt, of het nu gaat om het creëren van een extra slaapkamer of een multifunctionele ruimte naar wens.
Een kelder completeert het geheel en biedt praktische opslagruimte voor je persoonlijke bezittingen.
De zijtuin van het pand biedt een interessante kans, omdat deze kan worden omgezet in bouwgrond, wat de deur opent naar toekomstige projecten.
Dit huis, hoewel er wat werk aan moet worden gedaan, heeft ongelooflijk veel potentieel om een ruime en comfortabele plek om te wonen te worden.

Neem contact op