Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11354471
Immoweb code : 11354471

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
1260 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande, authentieke villawoning op 1260 m²

Karaktervolle, vrijstaande villawoning met 3 slaapkamers en garage op perceel van 1260 m² op uitstekende locatie aan de voet van de Heistse Berg.

Deze prachtige woning is zeer gunstig gelegen met alle winkels, scholen en openbaar vervoer (+ station) binnen handbereik alsook vlotte verbindingen qua woon- werkverkeer naar Mechelen (R6-E19), Lier & Aarschot waar er verdere connecties mogelijk zijn.

De voordeur leidt ons naar de ruime inkomhal met toegang naar bovenverdieping alsook naar de lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats. Verder biedt de keuken een toegang tot de ruime bergkelder. Achterliggend treffen we de badkamer en toegang tot de gezellige veranda.

Via de trap betreden we de vide op het eerste verdiep, dewelke een toegang geeft naar 3 gunstige slaapkamers en kleine bureauruimte. Bergzolder toegankelijk via slaapkamer.

De charmante veranda geeft uitzicht over de ruime tuin met verzicht over agrarisch groen. Verder zijn er ook enkele polyvalente bijgebouwen aanwezig waaronder één garage en toenmalige diamantslijperij.

Bijzonderheden: zeer grote unieke ruimtes, optimale natuurlijke lichtinval, unieke topligging, tal van mogelijkheden,…

Tot slot geniet deze villawoning een ruime voortuin met prachtige oprit dewelke mogelijkheid biedt het stallen van enkele wagens.

Aarzel niet en kom de veelzijdigheid van deze woning ontdekken tijdens een plaatsbezoek of contacteer ons voor verdere vrijblijvende informatie.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op