Huis te koop

620000€

5 slaapkamers 293 vierkante meters

Immoweb code : 11371309
Immoweb code : 11371309

Overzicht

5 slaapkamers
293 vierkante meters bewoonbare ruimte
949 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 5 slaapkamers op 949m²

Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers, garage en tuin op een toplocatie te Heist-op-den-Berg! Op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, ... en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Op zoek naar een woning waar licht, ruimte en groen centraal staat? Kom dan zeker deze woning ontdekken!
U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Vervolgens geniet u toegang tot de ruime leefruimte met zeer veel lichtinval en een leuk zicht op de tuin. Vervolgens betreden we de volledig geïnstalleerde keuken, dewelke rechtstreeks in verbinding staat met de berging. Hierin is eveneens een douche voorzien. De gelijkvloerse verdieping biedt eveneens ruimte aan een dubbele garage.
De eerste verdieping biedt via de nachthal toegang tot 3 mooie slaapkamers, waarvan 1 met een dressingsruimte, een badkamer, voorzien van een ligbad en een berging.
De zolderverdieping is nogmaals opgedeeld in 2 slaapkamers.


Extra: omheinde tuin met ruim zonneterras en veel privacy - tuinhuis - EPC C - Kelder en kruipkelder aanwezig - airco in slaapkamers
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op