Huis te koop

290000€

2 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11377238
Immoweb code : 11377238

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
674 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning in een rustige straat te Heist-Op-Den-Berg!

Deze charmante en betaalbare open bebouwing, gelegen in een rustige straat te Heist-Op-Den-Berg, biedt met zijn twee gezellige slaapkamers de perfecte ruimte voor een klein gezin, een stel of zelfs als een knus toevluchtsoord voor jou alleen.
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een aangename en lichte woonkamer met een gezellige pelletkachel (hoofdverwarming op gas) en een afzonderlijke eetkamer. Verder beschik je over een ruime keuken met aansluitend een veranda om heerlijk te genieten van de warmte en het licht. Op het gelijkvloers tref je verder de volledig vernieuwde badkamer, een afzonderlijk toilet en een ruime wasberging. Op de eerste verdieping biedt de woning 2 ruime slaapkamers.
Enkele opbergruimtes en een zolder zorgen ervoor dat alles zijn eigen plek heeft. En met zowel een garage als een carport is er ook voldoende plaats voor je wagen(s).
Stap naar buiten en laat je verrassen door de heerlijke tuin! Hier kun je eindeloze zomeravonden doorbrengen, omringd door het groen. Voor al je tuinmateriaal is er bovendien nog een handige tuinberging.
Of je nu geniet van de rustige omgeving in de tuin, of gezellig samenkomt in de vernieuwde leefruimtes binnen, dit huis ademt warmte en charme. Mis deze kans niet om jouw eigen stukje paradijs te bezitten in het hart van Heist-Op-Den-Berg. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door deze prachtige woonervaring! ??Contacteer ons op 015/20.20.82 of info@demakelaardi

Neem contact op