Huis te koop

695000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11311050
Immoweb code : 11311050

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
1304 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige en landelijk gelegen BEN-woning met drie slaa

Openhuizendag zaterdag 27 april van 17u00 tot 18u00!!! Energiezuinige en landelijk gelegen BEN-woning met drie slaapkamers, 1 bureau en 2 badkamers op 13a04ca.

Deze woning dateert van 2017 en geniet een prima staat van onderhoud.


Ligging: Rustig en groen, maar toch centraal gelegen nabij het centrum van Berlaar-Heikant en Itegem en dit met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten zeer vlot bereikbaar.


Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet. Vanuit de inkomhal genieten we toegang tot de bureau, alsook de leefruimte. De leefruimte biedt ook ruimte aan de perfect afgewerkte keuken. Vanuit de woonkamer geniet men dankzij de grote raampartijen van veel lichtinval en een prachtig zicht op de tuin en achterliggende weilanden. Naast de keuken bevindt zich de berging/wasplaats met eveneens toegang tot de oprit.


De eerste verdieping biedt ruimte aan 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 volledig geïnstalleerd met inloopdouche en ligbad. De tweede badkamer dient nog afgewerkt te worden. De masterbedroom geniet een dressing op maat.



Wie op zoek is naar een recente en energiezuinige woning, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!

Extra: E-peil 39 (70kWh/m²/jaar EPC) - 12 zonnepanelen – Conforme elektrische keuring - Airco in leefruimte en slaapkamers – Regenwa

Neem contact op