Huis te koop

310000€

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11209371
Immoweb code : 11209371

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
1175 vierkante meters grond

Omschrijving

Open bebouwing met EPC C!

Instapklare woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers!

De Bosstraat is een zeer rustige en gezellige straat in Helchteren. Achteraan het perceel is het gemeentelijk bos die rust garandeert.
Deze woning van 1983 is goed onderhouden met het oog op comfort. Zo zijn er 15 zonnepanelen aanwezig, is het dak geïsoleerd en is één van de badkamers vernieuwd. De voordeur, en dus ook inkomhal, is te bereiken via de rechter gevel. De woonkamer is gezellig met veel lichtinval en is gelegen naast de keuken. De keuken werkt prima met enkele nieuwe toestellen. Verder op de gelijkvloerse verdieping vinden we een apart toilet, een berging, de eerste badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is prima in orde maar kan vernieuwd worden. De zolderverdieping, te bereiken met vaste trap, is volledig ingericht met inbouwkasten, een nieuwe badkamer en twee slaapkamers.
De inpandige garage maakt het helemaal af. Deze is ruim en is ook voorzien voor een wasplaats. De kelder is volledig droog en enorm praktisch.

De tuin heeft een aangelegd terras waar u kan genieten in alle rust van de privacy in de omgeving.

Voor meer info: www.heylenvastgoed.be Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op