Huis te koop

3 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 11134232
Immoweb code : 11134232

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
214 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

VERKOCHT !! Instapklare multifunctionele woning met ruime

VERKOCHT !! Op een zeer rustige maar centrale locatie in Hemiksem, vinden we deze zeer polyvalente gezinswoning met mogelijkheid tot tweewoonst of praktijkruimte en magazijn.
De woning is gelegen in een doodlopende straat en in directe nabijheid van openbaar vervoer, dagelijkse winkels en grote invalswegen.
De woning zelf werd gebouwd in 1956 en werd doorheen de jaren zeer goed onderhouden en gerenoveerd.
Er is overal dubbele beglazing, de elektriciteit is conform, de verwarming loopt op een condensatieketel op aardgas en er zijn 14 zonnepanelen aanwezig!

Indeling:
Momenteel bestaat de indeling uit een leefruimte (of praktijk) met keuken op het gelijkvloers, een tweede leefruimte met grote ingerichte keuken op de eerste verdieping en 3 slaapkamers op de 2de verdieping.
Op het gelijkvloers is er verder nog een apart toilet en een veranda die in 2014 werd geplaatst.
Via de veranda kan je naar het tuintje van 25 m² met zuid-oriëntatie. Achteraan op het perceel is er een groot magazijn waarvan de rechtse helft bij deze woning hoort. Momenteel zijn hier 5 autostaanplaatsen, maar de mogelijkheden zijn zeer divers.
Op de eerste verdieping is er een zeer lichtrijke leefruimte met volledig ingebouwde open keuken waar alle nodige toestellen voorzien zijn.
Verder is er nog een zeer ruime badkamer met ligbad én douche, lavabomeubel en tweede toilet.
Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers. Via één van de kamers kan je via een vaste trap na

Neem contact op