Huis te koop

299000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11323560
Immoweb code : 11323560

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Renovatieproject met magazijn in Hemiksem

Mondo Vastgoed biedt een unieke kans aan voor degenen die op zoek zijn naar een renovatieproject met een magazijn. Deze woning, gelegen aan de Lindelei 235 in Hemiksem, heeft veel potentieel en kan worden omgetoverd tot een prachtig huis.
Met een indrukwekkende gevelbreedte van 8,5 meter valt deze woning zeker op. Bij het betreden van het pand kom je eerst bij de inpandige garage, die je vervolgens leidt naar het ruime magazijn van maar liefst 90m2.

Na het verkennen van het magazijn kun je doorgaan naar de eigenlijke woning. Momenteel is deze al volledig gestript, waardoor je alle vrijheid hebt om je eigen visie te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je zou hier gemakkelijk een ruime leefruimte kunnen creëren met een open keuken, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Daarnaast biedt deze woning ook de mogelijkheid om 3 à 4 slaapkamers te realiseren. Dit maakt het ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende ruimte voor iedereen.

Het renoveren van een huis kan uitdagend zijn, maar het resultaat is vaak meer dan de moeite waard. Het geeft je de kans om jouw stempel te drukken op elk aspect van je nieuwe thuis en het helemaal naar jouw smaak te maken. Bovendien kan het ook een slimme investering zijn, aangezien de waarde van vastgoed vaak stijgt na een renovatie.

Als je dus op zoek bent naar een renovatieproject met een magazijn, dan is deze woning aan de Lindelei 235 in Hemiksem zeker iets voor jou! Neem vandaag nog contact op met Mondo

Neem contact op