Huis te koop

239000€

4 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11350344
Immoweb code : 11350344

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
258 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Lichtrijke te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers, tuin

Algemeen:
Te renoveren, uitstekend onderhouden halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, west-georiënteerde tuin en garage.
Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, station Hemiksem en de A12. Via de garage toegang tot een woonerf waar kinderen ongestoord kunnen spelen en tot een recreatieve parkomgeving aan de Schelde. Een servitudeweg aan de zijkant van het huis geeft gelegenheid tot laden en lossen.

Indeling:
We betreden het huis via de inkomhal, die ons de keuze geeft om naar de living te gaan of de trap te nemen naar de eerste verdieping. De gelijkvloerse verdieping biedt een eetkamer en een living, met een houtkachel die voor extra gezellige warmte kan zorgen, bovenop de centrale verwarming. Voorts vinden we hier o uken terug en de badkamer met ligbad combi douche, enkele lavabo en toilet. De badkamer biedt ruim plaats voor toestellen. Buiten kan u genieten van een binnenkoer en van een tuin met tuinhuis. Via de doorgang naar achteren bereikt u de recent gebouwde garage. Die geeft uit op een groene woonzone en een recreatief park aan de Schelde.

Nemen we de trap naar boven, dan vinden we twee slaapkamers (10,5m² en 21m²) . Op de zolderverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers (8,5m² en 15m²).
De woonst is voorzien van een droge kelder.

Interesse?
Op zoek naar een prima onderhouden, wel te renoveren woning met 4 slaapkamers, garage en tuin? Neem snel contact op met Immo Vivo op het nummer 03/459.89.59.

Neem contact op