Huis te koop

260000€

4 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 11303190
Immoweb code : 11303190

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
435 vierkante meters grond

Omschrijving

Maison

Welkom in dit prachtige huis aan de Rue Mitoyenne 22, dat een ideale leefomgeving biedt vlakbij alle voorzieningen. Deze ruime en goed ingedeelde woning is een waar juweeltje en biedt royale leefruimte en moderne faciliteiten om aan al uw behoeften te voldoen.

Belangrijkste kenmerken:

Locatie: Ideaal gelegen nabij supermarkten, de snelweg en het stadscentrum van Welkenraedt, profiteert dit huis van een strategische ligging die gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen biedt en tegelijkertijd een rustige levensstijl garandeert.

Woonoppervlakte: Met een indrukwekkend woonoppervlak van 265 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin. De drie garages bieden veilige parkeergelegenheid voor uw voertuigen, evenals een ruime hal van 160 m² verdeeld over twee verdiepingen, met extra mogelijkheden voor indeling naar uw behoeften.

Interieurinrichting: Het interieur van het huis is licht, luchtig en zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort te bieden. Hoogwaardige afwerkingen en moderne voorzieningen voegen een vleugje verfijning toe aan elke kamer en creëren een warme en uitnodigende sfeer voor het hele gezin.

Mis deze kans niet om dit uitzonderlijke huis op een eersteklas locatie te verwerven. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en het volledige potentieel te ontdekken dat het te bieden heeft!

Neem contact op