Huis te koop

339000€

4 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11007716
Immoweb code : 11007716

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
696 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Groot handelshuis met diverse mogelijkheden

Op de verbindingsweg tussen Leuven en Mechelen kan je dit zeer ruim en gunstig gelegen handelshuis terugvinden. De woning beschikt over een bruikbare oppervlakte van meer dan 450m² en biedt diverse mogelijkheden.

Het pand bestaat uit een ruime woning van +/-180m² + zolder met rechtstreekse toegang tot de commerciële ruimte van +/- 30m² en een opslagplaats van +/- 200m². Deze opslagplaats is rechtstreeks toegankelijk via de rechterzijgevel door middel van een grote garagepoort.
Door de commerciële ligging en de grote bruikbare oppervlaktes is dit pand uiterst geschikt voor diegene die op zoek is naar een woning met handelszaak en/of een ruim magazijn.
Links van de woning loopt officieel een voetweg maar deze is al tientallen jaren niet meer in gebruik. De woning heeft nood aan een grondige renovatie. De elektriciteit is niet conform.

Dit alles is gelegen op een grond van bijna 7are met een oriëntatie op het zuidwesten. De tuin is mooi aangelegd en biedt de nodige privacy. Renovatieplicht van toepassing.

Kom dit handelshuis snel ontdekken door contact op te nemen met Brecht De Keyser via 0484/564422 of door te mailen naar [email protected]

Neem contact op