Huis te koop

599000€

5 slaapkamers 253 vierkante meters

Immoweb code : 11024109
Immoweb code : 11024109

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
253 vierkante meters bewoonbare ruimte
961 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare ruime villa

Droomt u van een ruime villa met alle comfort? Dan is deze instapklare woning iets voor u! Deze prachtige villa ligt op een ideale locatie, vlakbij Leuven, Mechelen en Brussel. U geniet van een rustige omgeving met een schitterend uitzicht over de velden, maar ook van een vlotte verbinding met het openbaar vervoer en de belangrijkste wegen.
De woning is zeer ruim en licht, met 5 grote kamers, 2 badkamers, een gezellige leef- en eetruimte met een halfopen keuken. U kunt uw auto’s parkeren in de 2 inpandige garages of op de ruime oprit. Bovendien heeft u veel bergruimte dankzij de ingebouwde kasten en de grote bergzolder. Uw was-en droogmachine heeft een eigen plaats in een aparte ruimte.
De woning is ook zeer energiezuinig en duurzaam, met een EPC van B (133) en een elektriciteitskeuring conform. Er is geen asbest aanwezig. De woning is recent gerenoveerd.
In de ruime zuidgerichte tuin kunt u heerlijk ontspannen op een van de twee terrassen. Het eerste terras is omringd door mooie kerselaren, die voor natuurlijke schaduw zorgen bij warmer weer. Het tweede terras is zonovergoten tot bij zonsondergang. U kunt hier genieten van de rust en het groen, terwijl u uitkijkt over de velden.
De woning is ook ideaal voor gezinnen met kinderen, want er zijn basisscholen op korte afstand. Op 200 meter van de woning bevindt zich een bushalte van de lijn Leuven-Mechelen, waarmee u gemakkelijk naar de stad kunt reizen.
Deze villa is een unieke kans. Wacht niet langer en maak snel een afspraak!

Neem contact op