Huis te koop

475000€ Oude prijs € 495.000

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11056700
Immoweb code : 11056700

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
425 vierkante meters grond

Omschrijving

Fijn gedetailleerde nieuwbouw met 3 slaapkamers en tuin

LIGGING
Genesteld in het hart van Herent op de Steenweg, biedt deze nieuwbouw een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Omgeven door groen, maar met vlotte toegang tot voorzieningen, geniet u hier van een idyllische levensstijl.
INDELING
De gelijkvloerse charmeert met een slimme indeling, inclusief een ruime inkomhal, gastvriendelijk wc, lichtrijke woonkamer en moderne keuken. Een praktische berging, aparte toegang naar buiten, garage en tuin vervolledigen het plaatje. Boven wacht een oase van comfort met een nachthal, badkamer en drie gezellige slaapkamers.
STAAT
Dit huis ademt kwaliteit met een ventilatiesysteem D, vloerverwarming op de benedenverdieping en in de badkamer boven. Een vooruitstrevende isolatie, inclusief driedubbel glas, garandeert energie-efficiëntie. Voeg daarbij een grond- en waterwarmtepomp, en dit huis staat klaar voor een duurzame toekomst.
VERKOOPRECHTEN
De verkoop geschiedt onder het stelsel van 21% BTW.
MEUBILAIR
Deze woning wordt aangeboden inclusief de reeds bevestigde verlichtingsarmaturen en op maat gemaakte raamdecoratie. Hoewel het meubilair niet standaard is inbegrepen bij de verkoop, bieden we de mogelijkheid om meubilair te kopen indien gewenst.
RENOVATIEVERPLICHTING
Geen renovatieverplichting  van toepassing.
 

Neem contact op