Huis te koop

298000€ Oude prijs € 325.000

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 11265995
Immoweb code : 11265995

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
887 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning op een ideale locatie in Veltem, Herent

Te renoveren woning op een ideale locatie in Veltem, Herent

Deze woning is gelegen in een residentiële omgeving, vlakbij de dorpskern van Veltem en centraal gelegen t.o.v. Brussel en Leuven.

De inkomhal met hoge plafond zorgt voor een warm welkom in de woning en geeft een instant herenhuis-gevoel. Van hieruit heb je toegang tot de leefruimte met zit- en eetgedeelte. Aansluitend heb je de keuken en de badkamer, uitgerust met wastafel, toilet & douche. De woning biedt verder nog 3 ruime slaapkamers. De zolder geeft je nog extra mogelijkheden: een extra slaapkamer, speelkamer, ... Aan jou de keuze!

Heerlijk vertoeven is het ook in de ruime oost-gerichte tuin. Dankzij de diepte kan je op elke mogelijk moment genieten van de zon!

Je wagen kan je parkeren op de ruime oprit of in de aparte garagebox.

De woning geniet van alle charme maar heeft wat renovatie nodig. Zie jij het zitten om je handen uit de mouwen te steken in deze mooie woning en wil je wonen op een rustige locatie in een kindvriendelijke buurt? Plan dan nu jouw bezoek!

015 20 36 00 - [email protected]

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Neem contact op