Huis te koop

395000€

2 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11352484
Immoweb code : 11352484

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
1795 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante woning in Herent

Op slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum van Herent kan je deze charmante woning vinden. Bij het binnenkomen ontdek je een ruime inkomhal met handige opbergmogelijkheden. De gezellige leefruimte met eetgedeelte straalt warmte uit door de open haard. Grenzend hieraan vind je de vernieuwde keuken.
De lichtrijke veranda geeft zicht op de zuidelijk georiënteerde tuin, een oase van rust waar je volledig kunt ontspannen.
Op het gelijkvloers is er een ruime slaapkamer met ingebouwde kasten en een aansluitende badkamer. Deze badkamer is compleet met een douche, ligbad, dubbele wastafel en handige aansluitingen voor wasmachine en droger.

De tweede slaapkamer vind je terug op de eerste verdieping die naar eigen smaak kan worden ingericht. De zolder geeft ook nog ruimte om een bureau of opbergruimte te voorzien.

Nog een grote troef van de woning is een oprit met automatische toegangspoort waardoor er meerdere wagens kunnen worden gestationeerd. Er is bovendien nog een garage beschikbaar die dienst kan doen als een hobbyruimte, atelier of stockage.
Kortom dit is de ideale woning om zeker te gaan bezichtigen. Maak een afspraak met je vastgoedadviseur Esmee via het nummer 0468/367 951.

Ps: Verkies je liever een nieuwbouw dan is er een mogelijkheid om de grond te verkavelen in twee bouwgronden.

Neem contact op