Huis te koop

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 9006420
Immoweb code : 9006420

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
624 vierkante meters grond

Omschrijving

BEN-woning met knappe architectuur

Deze moderne woning is gelegen op een verkeerstechnisch goede locatie, nabij de verkeersader Leuven-Mechelen en op fietsafstand van Leuven.

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich de open hyper geïnstalleerde keuken met aansluitend eethoek en ruime zithoek. De ruime glaspartijen maken de verbinding van de leefruimtes met de tot in de puntjes aangelegde tuin. Tevens bevinden zich op het gelijkvloers 2 bergingen (waarvan er één directe toegang heeft tot de tuin).

Via de mooie design trap betreed je de eerste verdieping. Hier vind je een open bureauruimte (die nog kan worden omgevormd tot extra slaapkamer). Verder zijn er 2 kinderkamers met een geschakelde badkamer. De zeer ruime master bedroom bevindt zich naast de 2e badkamer die is uitgerust met zowel ligbad als douche. Verder bevinden zich op deze verdieping nog een toilet en een kleine en grote bergruimte/wasplaats.

De woning is uitgerust met zonnepanelen, een luchtwater-warmtepomp en driedubbele beglazing. Met een E-peil van 9 voldoet deze woning aan alle normen voor de toekomst.

In de zuidwest georiënteerde en prachtig aangelegde tuin is het bovendien op elk moment van de dag heerlijk genieten.

Zoekt u een vrijstaande en recente gezinswoning die tot in de puntjes werd afgewerkt? Laat de foto’s voor zich spreken en contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse.

Een grote plus is dat deze recente woning (bouwjaar 2015) wordt verkocht onder verkooprechten!

016/40.60.20 /

Neem contact op