Huis te koop

269000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 10905177
Immoweb code : 10905177

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
170 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met tuin te Herentals.

In de gezellige Sint-Waldetrudisstraat te Herentals vinden we deze gesloten bebouwing die volledig instapklaar is. Deze charmante woning is gelegen dichtbij het centrum, in de nabijheid van scholen en winkels.

Bij het betreden van de woning vinden we de ruime inkomhal die toegang geeft tot de woonkamer. De woonkamer is een mooie, gezellige ruimte die plaats biedt voor een salon en eettafel. Vanuit de woonkamer is er een rechtstreekse verbinding met de tuin en de recent vernieuwde keuken. Aan de achterzijde van de keuken is nog een aparte plaats met toilet en wasplaats.

De tuin bestaat uit een stukje terras en een grasperk, voorzien van heel veel zonlicht (zuidwest gericht) achteraan in de tuin is er een gangetje voorzien om de fiets en eventuele vuilbakken weg te bergen.

Wanneer we de trap tot boven nemen hebben we op onze rechterzijde een erg grote slaapkamer met ingebouwde kasten. Deze grote slaapkamer is eventueel uitbreidbaar tot een tweede slaapkamer. Ook vinden we boven een ruime badkamer met bad en douche.

Mits enkele energetische aanpassingen (nieuwe CV-verwarming en isolatie van de bovenruimte, offertes hiervoor zijn beschikbaar bij bezichtiging) komt de woning uit op een EPC score C.

KIJKDAGEN: De woning is te bezichtigen op zaterdag 9, 16 en 23 maart, tussen 10u en 12u (dit is vrijblijvend, een afspraak moet niet gemaakt worden). Extra informatie of een andere afspraak kan steeds bekomen worden via een bericht/mail of telefonisch via 0476246364

Neem contact op