Huis te koop

499000€

4 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 11308890
Immoweb code : 11308890

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
800 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning met 4slaapkamers te NOORDERWIJK

Klik hier om je afspraak te maken OF NEEM CONTACT OP MET [email protected]

Deze volledig gerenoveerde woning vinden we in het centrum van Noorderwijk. Deze ruime woning werd uitgerust met de nieuwste voorzieningen waardoor het voldoet aan de nieuwste normen wat bijdraagt aan het zeer gunstig EPC resultaat.

We betreden de woning via de inkomhal die ruimte biedt aan een vestiaire. Wanneer we doorlopen betreden we de ruime living/leefruimte. Als we hier doorlopen komen we in de volledig nieuwe keuken die uitgerust werd met alle benodigde toestellen. Achteraan de keuken vinden we een apartgastentoilet en een extra berging. Op het gelijkvloerse vinden we dan nog de volledig uitgeruste badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbel wasmeubel en extra toilet.

Op de eerste verdieping via de nachthal betreden we de 3 ruime slaapkamers die voorzien zijn van een nieuwe laminaatvloer, alsook een apart toilet. Via de  vaste trap betreden we de 4de slaapkamer die ingericht werd op de volledige zolderverdieping.

Achteraan de woning hebben we de west georiënteerde ruime tuin met aangelegd terras en volledige omheining. Ook vinden we een ruime garage die plaats kan bieden aan het stallen van een wagen.

BIJZONDERHEDEN:
-Volledig gerenoveerd
-

Neem contact op