Huis te koop

405000€

4 slaapkamers 247 vierkante meters

Immoweb code : 11333655
Immoweb code : 11333655

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
247 vierkante meters bewoonbare ruimte
476 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare HOB met 5 slpk te Herentals

Instapklare HOB met 5 slpk te Herentals

Deze instapklare woning dateert uit 1977 en werd reeds voor een groot deel vernieuwd.

Ligging: Gelegen nabij het centrum van Herentals in een rustige straat, met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn invalswegen naar omliggende gemeenten alsook oprit van E313 vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang verleent naar alle ruimtes. De ruime woonkamer leidt u naar de vernieuwde keuken die het nodige comfort biedt door zijn volledige uitrusting. Via de woonkamer en inkomhal hebt u toegang tot de eerste slaapkamer, die momenteel als bureau wordt benut. Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging met aansluiting voor wasmachine.Tevens toegang tot de kelder. Verder een kleine badkamer met toilet en douche. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, waarvan 2 met ingemaakte kasten. De badkamer is recent vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, twee wastafels in meubel met verwarmde spiegel en toilet. Vanuit de nachthal hebt u toegang tot de zolderruimte. De garage staat in verbinding met de woning. Buiten in de tuin is er een terras, zwembad en toegang tot servitudeweg. Voor de woning kan u drie wagens parkeren.

Extra's:
- EPC: 217 kWh/m² jaar - CV op gas
- Vernieuwing: Ramen, badkamer, keuken, zwembad, CV-ketel
- 12 zonnepanelen aanwezig Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eige

Neem contact op