Huis te koop

438000€

3 slaapkamers 288 vierkante meters

Immoweb code : 11355963
Immoweb code : 11355963

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
288 vierkante meters bewoonbare ruimte
631 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare woning nabij centrum Herentals

Instapklare, vrijstaande woning nabij het centrum van Herentals en op wandelafstand van het bosrijk natuurgebied Snepkensvijver.

Gelegen op de verbindingsweg Herentals - Turnhout en een vlotte bereikbaarheid naar zowel E34, als E313.

U betreedt de woning in de inkomhal uitgerust met vestiaire. Aansluitend bevindt zich de lichtrijke woonkamer die rechtstreeks toegang biedt tot het overdekte terras. De woonkamer beschikt over makkelijk te onderhouden laminaatvloer en tevens een op maat gemaakte, ingewerkte bureauruimte met bijhorende kast. De volledige uitgeruste keuken (nieuwe vaatwasser, combi-oven, ingemaakte koelkast en diepvries, inductiekookplaat) beschikt over zeer veel kast-/opbergruimte en biedt eveneens directe toegang tot het overdekte terras. De recent gerenoveerde badkamer is voorzien van ligbad/douche, toilet en lavaboruimte met bijhorende kasten. De woning beschikt over 1 grote masterbedroom met ingemaakte kasten en uitzicht op de ruime tuin. De 2 andere slaapkamers werden omgetoverd tot praktijkruimte en dressing.

Het huis is volledig onderkelderd en biedt de mogelijkheid tot uitbreiding (extra slaapkamers, bureauruimte, poolhouse, mancave, ...). Grote meerwaarde is het extra overdekte terras dat op het gelijkvloers gelegen is naast de zuidelijk georiënteerde en onderhoudsvriendelijke tuin. Het onderkelderd gedeelte is voorzien van een afzonderlijke wasplaats en ruime garage.

Alle beglazing werd recent (2022) vernieuwd.

Neem contact op