Huis te koop

239500€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11362492
Immoweb code : 11362492

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
145 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers op wandelafstand van

Deze woning is centraal gelegen nabij het centrum van Herentals, op wandel/fietsafstand van de Markt, het station, winkels, openbaar vervoer, scholen, ... . Herentals ligt bovendien op een steenworp van de grote snelwegen E313 en E34. Tegenover de woning bevindt zich domein "Le Paige" en na 5 minuten wandelen bereik je de bossen tussen Herentals en Kasterlee. De nabijheid van de Ring van Herentals zorgt voor een vlotte bereikbaarheid.

Op het gelijkvloers bevindt er zich een woonkamer, opgedeeld in een eethoek en een zithoek. De keuken bevindt zich in de vernieuwde achterbouw, en is uitgerust met een oven, gasvuur en dampkap. Vervolgens kom je in de badkamer, voorzien van een douche, lavabo en toilet.

Op de verdieping bevinden er zich 2 slaapkamers.

De zolderverdieping is niet bereikbaar met een vaste trap, maar is wel afgewerkt en kan bijgevolg dienst doen als bvb. hobbyruimte.

De kelder en een zolder bieden opslagruimte.

Tussen 2010 en 2020 werd de woning gerenoveerd (buitenschrijnwerk, dak, CV, vloer, keuken, badkamer, ...). Keuring elektrische installatie conform (geldig tot 16/07/2034).

De stadstuin is afgesloten en bereikbaar via een servitudeweg (ideaal voor fietsen en vuilnis).

Neem contact op