Huis te koop

490000€

4 slaapkamers 301 vierkante meters

Immoweb code : 11370719
Immoweb code : 11370719

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
301 vierkante meters bewoonbare ruimte
661 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Zeer energiezuinige woning in kindvriendelijke straat op pe

Deze instapklare gezinswoning is zeer gunstig gelegen nabij het centrum van Herentals in een kindvriendelijke straat.
De woning werd gebouwd in 2009 en is perfect instapklaar. Ze omvat 4 slaapkamers, een woonkamer met open keuken, wasplaats, garage, badkamer en aangename tuin.

Gelijkvloers:
De inkomhal met gastentoilet biedt u toegang tot de woonkamer met open keuken dewelke voorzien is van een sfeervol eiland met zitgedeelte en alle modern comfort zoals o.a. oven, microgolf, inductievuur, vaatwasser, koelkast en composieten werkblad. De keuken staat in rechtstreekse verbinding met de praktische achterinkom en wasplaats/berging. De woonkamer is voorzien van een onderhoudsvriendelijke vloer en biedt d.m.v. de grote schuifraam toegang tot het overdekte terras en de tuin. Verder vinden we op deze verdieping nog de garage met automatische poort terug.

1ste verdieping:
De natuurstenen trap vanuit de inkomhal brengt u tot de bovenverdieping. Hier treft u 4 slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo aan. Een apart toilet is eveneens aanwezig. In de 4e slaapkamer is een vaste trap voorzien die u toegang geeft tot de zolderverdieping waar een extra slaapkamer gecreëerd kan worden.

Tuin:
De tuin is netjes aangepland en beschikt over een gezellig overdekt terras. Praktisch bijgebouw voor tuingereedschap alsook aanwezig. Door de rustige locatie is het hier altijd goed vertoeven!

Bijzonderheden:
- Interessante locatie nabij het centrum van He

Neem contact op