Huis te koop

275000€

3 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11371440
Immoweb code : 11371440

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
172 vierkante meters grond

Omschrijving

Deels gerenoveerde woning op TOPlocatie

Deels gerenoveerde stadswoning met drie slaapkamers te Herentals.

Deze woning dateert van omtrent 1930 en dient verder gerenoveerd te worden.

Ligging: Gelegen in het centrum van Herentals met alle faciliteiten op wandelafstand. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 zeer vlot bereikbaar.

Omschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal die toegang verleent aan de woonkamer en eetkamer met achterliggend de deels uitgeruste keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer, die is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet. De zolder die te bereiken is met een vaste trap en reeds volledig is geïsoleerd, kan u perfect gebruiken als derde slaapkamer. Om dit geheel compleet te maken is er achteraan een ruim terras met bar aanwezig waar het heerlijk vertoeven is. Tevens kan u het perceel bereiken via de achterliggende servitude!

Wie op zoek is naar een stadswoning pal in het centrum van Herentals, die hij/zij kan afwerken naar eigen belangen, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- EPC 129 kWh/m²/jaar
- Centrale verwarming op aardgas
- Dak en gevel werden volledig geïsoleerd
- Wg, Vergund Geachte Constructie, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op