Huis te koop

430000€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11372027
Immoweb code : 11372027

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
358 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare HOB met 4 slpk en zwembad.

Uitstekend gelegen en goed onderhouden HOB met vier slaapkamers en zwembad te Noorderwijk.

Ligging: Gelegen in een kindvriendelijke, doodlopende straat, nabij het centrum van Noorderwijk met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze woonst via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de leefruimte bestaande uit de eetkamer en woonkamer die beschikt over een gashaard. Naastliggend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken die op zijn beurt toegang verleent aan de berging/wasplaats en inpadige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede toilet en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, ligbad en douche. De zolder, die u kan bereiken met een vaste trap, kan perfect dienst doen als een ruime vierde slaapkamer. Terug in de leefruimte krijgt u via het grote schuifraam toegang tot het achterliggend terras en west georiënteerde tuin, die is uitgerust met een ingebouwd zwembad!

Wie op zoek is naar een goed onderhouden woonst, gelegen in een kindvriendelijke omgeving, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!

Extra:
- EPC 162 kWh/m²/jaar
- Centrale verwarming op aardgas
- Ingebouwd zwembad
- Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eig

Neem contact op