Huis te koop

419000€

3 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 11152707
Immoweb code : 11152707

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
1027 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gerenoveerde gezinswoning met 3 slpk in de stadsrand van Her

+ Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u alle info en een volledige 360° impressie! +

Op wandelafstand van het centrum van Herk-de-Stad vinden we deze volledig gerenoveerde gezinswoning terug op een ruim perceel 10a 27ca.

De woning werd in 2023 gerenoveerd en beschik over een volledig nieuwe achterbouw met nieuwe keuken, er werd een nieuwe badkamer geplaatst en de volledige ramen van de woning werden vervangen. Ook de elektriciteit werd conform gemaakt!

Gelijkvloers betreden we de woning via de inkomhal, waar we de trap naar de eerste verdieping vinden alsook de toegang naar het bureau en de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorkant van de woning waardoor u in de eetkamer achteraan een prachtig uitzicht heeft op de tuin. Dankzij de grote glaspartijen wordt er een open gevoel gecreëerd en is er een aangename lichtinval. De keuken fungeert als tussenstuk tussen de woonkamer en de eetkamer. In de keuken vinden we de deur naar het terras en de tuin.
In de ruime berging zijn de aansluitingen voor het wasmachine te vinden. Het gastentoilet is bereikbaar via de bureau.

Op de bovenverdieping is de master bedroom gelegen, twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers worden zowel verwarmd als gekoeld via de lucht/lucht warmtepomp.
Via het zolderluik in de nachthal is er toegang tot de bergzolde.

De omheinde tuin werd met gras aangelegd en biedt een zee van ruimte en verschillende moge

Neem contact op