Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11200100
Immoweb code : 11200100

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
439 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning bestaande uit 2 units met mooie tuin in Herk-de-Stad

Gerenoveerde woning bestaande uit 2 ingerichte units met mooie tuin op goede locatie in Herk-de-Stad. 

Deze gerenoveerde en instapklare woning, bestaande uit 2 units is gelegen op een perceel van 4are 39ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 133m².  De indeling is als volgt: 

Unit 1 : aparte inkom, open leefruimte met goed uitgeruste keuken en naastliggend een technische berging/wasplaats, badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet. Op verdiep vinden we de nachthal en 2 slaapkamers. 

Unit 2 : aparte inkom, technische berging/wasplaats, badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet. Op verdiep vinden we de leefruimte met woonkamer, eetplaats en uitgeruste keuken. Er is hiereveneens mogelijkheid om in de leefruimte een extra slaapkamer te creëren. 

Buiten : bij de woning hoort een mooie buitenruimte met overdekt terras, buitenkeuken en gemetste BBQ alsook een mooi aangelegde tuin met achteraan een tuinhuis. 

Troeven: 

- Gerenoveerde en instapklare woning bestaande uit 2 units

- Leuke tuin met overdekt terras

- Conforme elektriciteit & gunstige EPC-score C

- Goede ligging nabij het centrum van Herk-de-Stad

Deze woning kent een goede ligging vlakbij het centrum van Schakkebroek en Herk-de-Stad en op fietsafstand van verschillende winkels, kleuter-en lagere school, openbaar vervoer, ... Verkeerstechnisch een vlotte verbinding met de op-en afritten van de E313 en E314. 

Neem contact op