Huis te koop

645000€

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11279941
Immoweb code : 11279941

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
1518 vierkante meters grond

Omschrijving

Toonzaal met appartement en 2 ruime garages op een topliggin

+ Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u een volledige 360° impressie! +

Op een centrale locatie vinden we dit recent multifunctioneel gebouw aan de verbindingsweg tussen Herk-de-Stad en Hasselt.
Dankzij de drukke ligging langs deze N2 is er een grote visibiliteit voor uw toekomstige zaak. Parking is voorzien voor de deur en er zijn nog parkeermogelijkheden achter het gebouw.
Op minder dan 5km is de oprit van de E313 in Hasselt gelegen met verbinding richting Lummen, Antwerpen en Luik.

Het gebouw is volledig onderkelderd.
Op het gelijkvloers vinden we momenteel de handelsruimte/toonzaal terug met een oppervlakte van ± 63m². Hierbij hoort achteraan een apart bureau, twee bergruimtes, een toilet en een keuken/refter.
Het appartement omvat een inkomhal terug die toegang geeft tot de leefruimte en het grootste terras aan de achterkant. De leefruimte werd opgedeeld met een moderne open keuken. Naast de keuken is nog een handige berging gelegen. Via de woonkamer kan het slaapgedeelte bereikt worden. Dit omvat twee ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Deze werd uitgerust met een bad/douchecombinatie, dubbele lavabo en opbergkast.

Achter het gebouw vinden we nog parkeermogelijkheid en zijn er twee ruime garages gelegen van elk ± 39m².

Momenteel is het appartement verhuurd aan € 800 per maand.
De handelsruimte is onmiddellijk te gebruiken.

Neem contact op