Huis te koop

269000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11393413
Immoweb code : 11393413

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
862 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren karaktervolle woning met 3 slpks in Donk.

Te renoveren karaktervolle woning met 3 slaapkamers en multifunctionele ruimte op een perceel van 8a 62ca, gelegen in het gezellige Donk, deelgemeente van Herk de Stad.

Deze gezinswoning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 200m² (volgens het EPC) en is ingedeeld als volgt:
Kelder: deels onderkelderd met o.a. stockageruimte.
Gelijkvloers: gezellige woonkamer, aparte eetkamer met zij-ingang, voormalige winkelruimte kan dienst doen als kantoor- of praktijkruimte, grote kamer die ingericht is als keuken met wasplaats en cv-ruimte, toilet, grote schuur. 
Verdieping: overloop met 3 ruime slaapkamers, berging die als dressing dienst kan doen en doorgang geeft tot de badkamer met toilet.
Zolder : te bereiken via vaste trap en kan ingericht worden met extra kamers.

Het huis kan zeker nog naar eigen smaak en budget ingericht worden. 
Renovatieverplichting van kracht: binnen de 5 jaar na aankoop renovatie naar EPC label D of beter. Meer info:  www.mijnverbouwpremie.be  

West-gerichte tuin dewelke ook langs achter bereikbaar is via de Zwarteveldstraat hetgeen mogelijkheden biedt om op het eigen perceel privé parking te voorzien.

Ligging : de woning is gelegen in de deelgemeente Donk. Verkeerstechnisch goed gelegen tussen de centra van Herk de Stad en Halen. Op enkele autominuten van de  invalsweg Diest-Hasselt en de E314.

Neem contact op