Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11157886
Immoweb code : 11157886

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
1133 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Halfopen bebouwing met 4 slaapkamers te HERNE

ALBERT stelt jou graag deze heel ruime, enigszins atypische half-open bebouwing voor, die mits de nodige afwerkingen een echte parel wordt. Gelegen te Kokejane, met directe verbinding naar Edingen, Halle en de snelweg E429, op een heel mooi perceel grond met vrij zicht achteraan.

Met haar imposante voorgevel, is ze voor het overgrote deel gerenoveerd en klaar voor een ENERGIEZUINIGE toekomst, aangezien ZONNEPANELEN, ZONNEBOILER, NIEUWE RAMEN, DAKISOLATIE, etc... reeds aanwezig zijn. En om het helemaal naar jouw smaak af te werken, zijn enkel nog een paar handen uit de mouwen nodig.

De woning is ingedeeld als volgt: een ruime inkomhal, leef- en keukenruimte, een inpandige garage (of fietsenstalling/grote bergruimte/etc...) en een ruime tuin. De eerste verdieping is een splitlevel en beschikt enerzijds over een NIEUWE badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo en daarnaast over 4 slaapkamers en een bureauruimte. De tweede verdieping wordt momenteel gebruikt als bergzolder, maar ook hier is er mogelijkheid tot het creëren van 1 of 2 extra slaapkamers/badkamer/atelier/bureau.
Een droge kelder is aanwezig. De buitenomgeving kent naast de tuin een aparte garage en verschillende bijgebouwen (atelier, stockage, etc....)

VCRO: WgLk + Ag, Vg, Gvv, Gvkr, Gmo - Geen overstromingsgevoelig gebied (P en G-score A) - EPC: C (274 kWh/m² jaar) - Elektrische installatie CONFORM

Meer info of een bezoek? Contacteer ons gerust via ons gratis nummer 0800/25237, via 0472 98 02 27

Neem contact op