Huis te koop

* 672015€

255 vierkante meters

Immoweb code : 11144152
Immoweb code : 11144152
*exclusief belastingen

Overzicht

255 vierkante meters bewoonbare ruimte
695 vierkante meters grond

Omschrijving

Modern en energiezuinig (E-0!!) wonen op een rustige locati

Meer informatie over de woning vindt u op onze website: www.polares.eu

De prijs is incl. BTW en registratierechten.

Woning met een E-peil van E-0 die beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Je komt de woning binnen via een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Hier is tevens toegang tot een aparte bureauruimte. Verder beschikt het gelijkvloers over een open leefruimte, een eetplaats met grote raampartijen en een ruime berging. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin met prachtig uitzicht op het bos. Via de trap in de hal kom je op de bovenverdieping, waar zich 4 slaapkamers, 2 badkamers en een dressing bevinden.

Onze woningen worden Casco + aangeboden en zijn voorzien van de nieuwste technieken zoals warmtepomp, ventilatiesysteem D en zonnepanelen. Casco + betekent dat je zelf de afwerking van de vloeren, wandtegels, keuken, badkamer en binnendeuren bepaalt. Deze werken kan je zelf (laten) uitvoeren of kunnen door de bouwheer opgenomen worden.

De woning zal worden gebouwd volgens het betonisolatie-systeem: de combinatie van deze manier van bouwen met de technieken die we gebruiken, zorgt ervoor dat de woning uitzonderlijk goed geïsoleerd is en dat je een uiterst aangenaam en economisch klimaat bekomt. Je zal versteld staan van de besparing die deze manier van bouwen je zal opleveren (E-0).
Verder kan een batterijsysteem voorzien worden om zonne-energie op te slaan.

Op onze website vindt u meer informatie: www.polares.eu. Contacteer ons voor een afspraak

Neem contact op