Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11292057
Immoweb code : 11292057

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
152 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuke starterswoning met tuintje te Herselt

Instapklare starterswoning met vrijstaande carport op uitstekende locatie nabij centrum Herselt.

Deze volledig gerenoveerde woning is gelegen op een boogscheut van centrum Herselt wat de juiste connectie met winkels, scholen en openbaar vervoer garandeert alsook een zeer gunstige ligging voor woon- werkverkeer directe verbindingen naar Herentals, Aarschot als Heist-op-den-Berg.

We betreden de woning langs de inkomhal waar we de geriefelijke berging/wasplaats, technische ruimte en nieuw geïnstalleerde badkamer treffen. Verder geeft de inkomhal toegang tot de gezellige leefruimte met zithoek, eetplaats en nieuw geïnstalleerde keuken voorzien van alle hedendaags comfort en toestellen. De zithoek geeft een toegang tot de gezellige tuin dewelke volledig omheind is. Terug in de leefruimte zorgt de open trap voor een connectie naar de 1 ste verdieping waar we 2 ruime slaapkamers terugvinden alsook een toegang tot de bovenste verdieping waar er nog één ruime slaapkamer aanwezig is.

In de tuin bevindt zich een overdekt loungeterras waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en privacy. Tevens is deze voorzien van 8 zonnepanelen.

De woning werd in 2023 volledig gerenoveerd volgens de huidige energienormen.

Bijzonderheden: zonnepanelen – conform elektriciteitsattest – instapklaar – nieuwe keuken en badkamer – centrale locatie

Charmante, instapklare woning dat zeer zeker uw bezoek waard is.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende in...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op