Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11334119
Immoweb code : 11334119

Overzicht

3 slaapkamers
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
800 vierkante meters grond

Omschrijving

Open bebouwing met 3 slaapkamers op een perceel van 800m² te

Open bebouwing met 3 slaapkamers op een perceel van 800m² te Bergom (Herselt).

Deze woning dateert van 1962 en is direct bewoonbaar. De woning heeft al enkele renovaties ondergaan zoals het dak, ramen, extra isolaties.
Ligging: De woning is gelegen in een bosrijke omgeving te Bergom. Tevens is er een goede verbinding naar de omliggende gemeentes.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, aparte ruimte met verschillende mogelijkheden, nachthal, 3 slaapkamers, zolder en kelder.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die uitgeeft op de leefruimte en die grenst aan de keuken. De keuken biedt zicht op de tuin. Verder is er op het gelijkvloers, een badkamer voorzien met aansluiting voor wasmachine. Via de nachthal kom u uit op drie slaapkamers. De zolder is te bereiken via een zolderluik.. De woning beschikt verder over een prachtig aangelegde tuin met terras. Het terras en oprit werd recent opnieuw aangelegd. Verder is er nog een garage met automatische garagepoort aanwezig.

Extra- Geen renovatieverplichting - Dak volledig vernieuwd en extra isolaties aangebracht
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op