Huis te koop

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 10813715
Immoweb code : 10813715

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
272 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare starterswoning met 3 SLK en tuin

- VERKOCHT -

Met zicht op het educatief park, vlakbij het Burchtplein en het sport- en cultuurcentrum De Steenoven, alsook dichtbij station en centrum, vinden we deze instapklare starterswoning op een perceel van 2a72ca. De woning onderging in 2010 een volledige opfrisbeurt.

Het gelijkvloers omvat een gezellige leefruimte met salon en eetplaats, aansluitend de uitgeruste keuken met lichtkoepel, badkamer met douche, toilet en lavabo en een handige berg/wasplaats.

Op de eerste verdieping treffen we naast een nachthal ook 2 ruime slaapkamers aan. De zolderverdieping is geïsoleerd en volledig afgewerkt en kan bijgevolg dienst doen als kinderkamer.

De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, rolluiken en verduistering.

Zowel op het terras als in de groene tuin is het genieten van het zonnetje en de rust. Het tuinhuis achteraan, opgebouwd uit betonstenen, is dan weer ideaal om er je tuinmateriaal en fietsen in op te bergen.

Het is ook mogelijk om de woning te bereiken via een gemeenschappelijk achtergelegen paadje. Erg handig om niet met je fiets door de woning te moeten of zaken af te voeren.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze leuke starterswoning? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op