Huis te koop

164000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11401903
Immoweb code : 11401903

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
275 vierkante meters grond

Omschrijving

HERZELE - Deze te renoveren woning met 3 slaapkamers vindt u in een rustige straat nabij het centrum van Herzele. De ligging van dit pand is bijzonder aantrekkelijk met scholen, winkels en horecazaken in de directe omgeving. Daarnaast geniet deze woning van een heel goede bereikbaarheid door de nabijheid van het openbaar vervoer, het station, belangrijke invalswegen en de E40.

Naar indeling toe bevindt zich op het gelijkvloers een inkomhal, een ruime leefruimte, een geïnstalleerde keuken, een badkamer, een wasplaats en de hal naar buiten toe. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een toilet. De zolderverdieping werd ingericht als derde slaapkamer. De woning beschikt ook nog over een kelder.
Verder is er nog een garage, bereikbaar via een erfdienstbaarheid achter de naastgelegen woningen. Deze is niet toegankelijk met de wagen.

De leuke tuin is een extra troef!

Kortom, bent u op zoek naar een te renoveren woning met 3 slaapkamers en een leuke tuin? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak! Voor meer info en bezoek 053/60.65.60.

Neem contact op