Huis te koop

249000€

2 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11410275
Immoweb code : 11410275

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
570 vierkante meters grond

Omschrijving

Renovatieproject met potentieel voor een jong gezin of ha...

Stap binnen in deze karaktervolle woning, waar charme en potentieel hand in hand gaan. Gelegen in het hart van een gezellig dorp Steenhuize-Wijnhuize, biedt deze woning een unieke kans om jouw droomhuis te creëren. Hoewel enige renovatie misschien nodig is, zal je snel de vele troeven ontdekken die deze woning te bieden heeft.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een inkomhal met een apart toilet, leidend naar een ruime eetplaats en een gezellige zithoek. De charmant ingerichte keuken kijkt uit op de prachtig aangelegde tuin, waar je kunt genieten van rustige momenten op het overdekte terras. Een ruime veranda biedt extra leefruimte en mogelijkheden voor ontspanning.
De woning beschikt ook over een garage, handige wasplaats/berging, een complete badkamer en een kelder voor extra opslagruimte.
Op de bovenverdieping vind je een royale nachthal, twee ruime slaapkamers en een zolderkamer die nog verder kan worden ingericht tot extra slaapruimte. Hier kan je je eigen stempel drukken en de ruimte aanpassen aan jouw behoeften en wensen.

Ben je op zoek naar een woning met karakter, potentieel en een ideale ligging? Dan is een bezoek aan deze woning zeker de moeite waard om zo de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft, te ontdekken. Maak snel uw afspraak !

Renovatieplicht: ja

Neem contact op