Huis te koop

145000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11328906
Immoweb code : 11328906

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters grond

Omschrijving

Pand met 1001 mogelijkheden nabij het centrum van Heule/Kor

Dit centraal gelegen pand met garage en atelier biedt een zee van mogelijkheden.

We betreden de woning via een inkomhal, waarna we de woonkamer terugvinden. Achteraan de woonkamer is een open keukenruimte. Op de eerste en tweede verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een bureau, hobbyruimte of opbergruimte. De badkamer bevindt zich achteraan het atelier, maar kan makkelijk worden verplaatst. De inpandige garage biedt plaats aan één voertuig en beschikt over veel opbergruimte. De garage is gemakkelijk toegankelijk, een meerwaarde in een stedelijke omgeving. De woning beschikt tevens over een groot atelier, toegankelijk vanuit de garage en het woongedeelte.


Wat zijn nu de 1001 mogelijkheden?
Het deel waar nu de garage is, kan tot dezelfde hoogte worden opgebouwd als de rest van de gevel: zo verkrijg je makkelijk meer slaapkamers. Het grote atelier kan omgebouwd worden tot een mooie tuin, praktijkruimte of kantoor. Een zelfstandige die een atelier wenst aan zijn huis kan hier blij van worden. Ook kan je makkelijk een dakterras te plaatsen. (dit onder voorbehoud aanvaarding dienst stedenbouw Kortrijk )

Hulp of advies nodig bij het renoveren? Onze renovatiecoach staat u graag te hulp om maximaal te renoveren binnen uw budget. U kunt binnenkort zelf al uw renovatiekosten berekenen via onze website.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een bezoek op het nummer 0470 80 54 46.

Voor deze woning geldt de renovatieplicht voor residentiële gebouwen.
Na effectieve

Neem contact op